top of page

EL MERAVELLÓS MÓN DE LA CUINA DE CASA

Si hi ha una cosa fonamental que no s'ensenya a gairebé cap escola, això és l'ART CULINARI (o com fer-se el menjar, perquè tots ens entenguem...).

Tan se val que sigui fer un ou ferrat o un pastís d'elaboració llarga i costosa. Em sembla que saber què menjar, com fer el menjar, on anar a comprar, quins utensilis cal tenir a la cuina són coses tan fonamentals que les deixem massa abandonades.

I llavors, passa el que passa... 

Jo he tingut la sort de veure sempre la cuina familiar a ple rendiment: recordo les meves àvies cuinant, recordo el meu avi Joan cuinant (que això si que era gros!), i sobretot la meva mare. Més endavant, amb el meu cosinet Oriol Llavina (xef del Cigró d'Or, millor cuiner jove de Catalunya fa uns anys) també he conegut i tastat la meravella feta menjar.

En aquesta pàgina poso en comú algunes de les receptes que fem a casa. No hi ha millor manera de compartir que fer-ho amb les coses de menjar, no?

Tot el que hi ha són receptes senzilles, totes a l'abast de qualsevol persona amb un mínim interès, i normalment amb resultats altament satisfactoris.

Ep, tot i que això no és una ciència exacta i, a vegades, les coses surten una mica... diferents...

bottom of page